Håndværkstaksator

Vi fungerer som håndværkstaksator for ”Scalepoint”, som er en virksomhed, der hjælper mere end 10 forsikringsselskaber med at behandle og håndtere forsikringssager.

Det vil sige, at hvis du får en skade, som du har anmeldt til dit forsikringsselskab, kan det være os, der rykker ud. Vi tager kontakt til kunden indenfor seks timer og ser på skaden indenfor 24 timer og vurderer, hvordan skaden skal udbedres.

 

Høj kvalitet i forsikringssager

Som håndværkstaksator er det vigtigt, at vi udfører vores arbjde 100% korrekt. Derfor bliver vi evalueret efter hver forsikringssag af kunden. Scalepoint kræver, at vi får mindst 8,5 point ud af 10 mulige ved hver evaluering. Dette krav overholder vi.

Når din skade bliver behandlet hos os, forklarer vi dig præcist hvordan det videre forløb bliver. Fra udbedring af skaden til udbetaling af forsikringssummen. Takket være vores faglighed, kan vi også hver gang give dig et realistisk bud på, hvor lang tid forløbet vil tage.

Vi giver dig den bedste faglige rådgivning i forbindelse med forsikringssager.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig trygge, og derfor har vi altid en tæt dialog med kunden – uanset opgavens størrelse.

Kontakt os

N. A. Christensens vej 14 - 7900 Nykøbing Mors

+45 97 72 35 66

Vi er medlem af Byg Garanti

©Mtsmors.dk.  All rights reserved. 2018