Tømrerarbejde inde

Køkken og bad

Vi står klar til at montere netop jeres drømme-køkken eller bademiljø. Vi vejleder om alt, hvad der kræves, for at I får den mest optimale løsning. Vi samarbejder med landets førende leverandører af køkken- og badelementer og hjælper gerne med at måle op og indrette, og vi monterer naturligvis alt.

Lofter, vægge og specialløsninger

Vi vejleder vores kunder omkring de bedste valg til lige præcis jeres hustand med jeres ønsker og behov som første prioritet. Når man skal have lavet om, er det ofte helt individuelle løsninger, der skal fremstilles. Derfor rådgiver vi alle vores kunder om deres forskellige muligheder ud fra lige præcis, hvordan deres hjem er bygget op. Hos MTS har vi eget værksted. Det betyder, at vi har mulighed for at udarbejde specialløsninger til vores kunder hvad enten det gælder loft, gulv, vægge eller generelt tømrerarbejde. Vi bygger med fokus på kvalitet og tæt kundekontakt, da disse to er essentielle for, at vi hver gang kan opnå det perfekte resultat for vores kunder.

Trapper og trægulve

Vi rådgiver jer om valg af trægulve ud fra jeres ønsker og krav, og når I har valgt, sørger vi for resten.
Skal I have ny trappe eller have frisket den gamle op, så rådgiver vi gerne, da der ofte er tale om en helt individuel løsning. Ved trapper er både funktionalitet og design vigtigt, men i lige så høj grad placering af trappen. Vi vejleder inden projektets start og hjælper med forberedelser, at tage mål og opsætning af trappen.

Kontakt os

N. A. Christensens vej 14 - 7900 Nykøbing Mors

+45 97 72 35 66

Vi er medlem af Byg Garanti

©Mtsmors.dk.  All rights reserved. 2018