Tømrerarbejde ude

Tage

Vi laver gerne et tag-tjek på dit hus og hjælper dig igennem processen med valg af tag og design – med respekt for husets stil. Vi kan finde ud af, om der skal nyt tag på, eller det gamle skal males eller renoveres.
Vi udfører al arbejdet med den grundlæggende konstruktion og efterfølgende tagbeklædning. Vi sørger også for tagrender og inddækninger ved skorstene, kviste eller andre gennemføringer.

Træterrasser

Det er en hel fantastisk nydelse at træde lige fra huset og ud på en terrasse lavet af træ. Det er dejligt at gå på og flot at se på. Nogle terrasser kan etableres umiddelbart ved jorden, mens andre skal være på stolper.
Der er et utal af muligheder, og vi vejleder og hjælper med at måle op, vælge træsort, bygning af selve terrassen, og hvordan du skal behandle træet fremover.

Vinduer

Uanset om du skal have udskiftet ét eller alle vinduer fra kælder til kvist, hjælper vi med at tage mål og rådgiver ved valg af design og vinduestyper (træ, træ/alu, plast). Montagen klarer vores dygtige medarbejdere.

Hytter

Vi bygger alle slags hytter: Campinghytter, ferielejligheder, annekser, jagthytter, mini-sommerhuse og pavilloner. Vi arbejder for at hytterne er rummelige, lyse og imødekommende. Vi bygger efter dine ønsker i forhold til indretning og størrelse og står klar med rådgivning, så kunden får en optimal løsning.

Kontakt os

N. A. Christensens vej 14 - 7900 Nykøbing Mors

+45 97 72 35 66

Vi er medlem af Byg Garanti

©Mtsmors.dk.  All rights reserved. 2018